Job – Pædagogisk personale med erfaring med autisme

Drømmer du om et job, hvor du er sikker på faglige og personlige udviklingsmuligheder. Et job, hvor du får mulighed for at blive en del af et tværfagligt team med stor faglighed, der virkelig gør en forskel for vores målgruppe? Vi søger lige nu medarbejdere med erfaring med autisme.

Uranus ligger ved Rønnede, og er et opholdssted til unge og voksne mellem 13 – 35 år med massive udfordringer og nøjagtigt de samme drømme for livet som alle os andre. De har behov for en ekstraordinær indsats.

De har derfor alle brug for engagerede, fagligt dygtige mennesker, der kan, tør og vil dem. Vi arbejder med at lave individuelt tilrettelagt forløb med socialpædagogisk støtte og behandling. Vi tilbyder ikke kun et sted at være, men også et sted at udvikle sig, hvilket stiller krav både til dig som medarbejder og til os som ledelse.

Som ansat på Uranus tilbyder vi dig:

En innovativ og udviklingsorienteret organisation med fokus på det hele menneske. Mulighed for at arbejde med den systemisk / narrative tankegang med udgangspunkt i den neuroaffektive udviklingspsykologi og low arousal. En høj grad af indflydelse og ansvar. En spændende faglig udvikling med intern undervisning og kurser. Månedlig supervision med psykolog. Tilrettelæggelse af professionelt behandlingsarbejde i samarbejde med psykolog og faglig leder. Systematisk kvalitetsudvikling

Vi ser gerne, at du har:

Faglig relevant uddannelse, gerne socialpædagog og erfaring indenfor området. Erfaring med at arbejde med autisme. Kendskab til målgruppens problematikker og behov. Gode skriftlige kompetencer. Indfølingsevne og styrke til at beskæftige dig med smertefulde problematikker. Du er superviserbar, og har kendskab til egne kompetencer og svagheder

Desuden forventes det, at:

Du har kørekort til personbil. Du har førstehjælpskursus, medicinhåndteringskursus og hygiejnebevis – eller er villig til at erhverve det hos os. Du kan fremvise straffeattest og børneattest.

Der er tale om en spændende stilling i en organisation, der brænder for at gøre en forskel. Vi håber, du vil være med på rejsen.

Har du spørgsmål til stillingen, så kan faglig leder Stina Carbona kontaktes på telefon 50 81 02 29

Skriftlig ansøgning sendes senest den 15. august 2022

Der afholdes løbende samtaler med kvalificerede kandidater.

  • Kontaktoplysninger

  • Information

  • Vedhæftninger

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.